Manchester United - Galatasaray: 5-2

Manchester United - Galatasaray: 5-2

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray, İngiliz devi Manchester United ile oynadığı hazırlık maçını 5-2 kaybetti. İlk yarıyı 2-1 önde kapatan sarı kırmızılılar, ikinci yarıda peşpeşe yediği gollerle dağıldı ve hazırlık maçlarında ilk yenilgisini aldı.

İsveç'te oynanan karşılaşmaya Sarı kırmızılılar şok ile başladı. ManU'nun flaş transferi Zlatan Ibrahimovic güzel bir vole golüyle çıktığı ilk maçta ağları havalandırdı. Dakikalar ilerledikçe oyunda dengeyi kuran Aslan 22. dakikada Sinan Gümüş'ün kafa golüyle skoru eşitledi. Güçlü rakibi önünde daha etkili olan taraf olan sarı kırmızılılar, Sneijder ve Yasin ile 2.gole çok yaklaştı. 41. dakikada ise Bruma fırtınası Manchester United'ı da vurdu. Portekizli oyuncu ceza sahası önünde yaptığı klas vuruşla De Gea'yı avladı ve 5. maçında 6. golünü kaydetti.

İkinci yarıya değişikliklerle başlayan Manchester United, 55. dakikada Wayne Rooney'nin golüyle beraberliği yakaladı. Bu golden 4 dakika sonra Kırmızı Şeytanlar penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına gelen Rooney kendisinin 2. takımının 3. golünü kaydetti. Bu dakikalarda oyunun tamamen hakimi olan İngiliz devi, 62. dakikada Fellaini golüyle farkı üçe çıkardı. 74. dakikada Mata'nın golüyle farkı üçe çıkaran ManU, maçı da 5-2 kazandı.


MANCHESTER UNITED-GALATASARAY: 5-2
STAT: Ullevi Stadyumu
HAKEMLER: Andreas Ekberg, Mehmet Culum, Fredrik Nilsson (İsveç)

MANCHESTER UNITED: De Gea (Dk. 67 Romero), Valencia (Dk. 67 Depay), Bailly (Dk. 67 Rojo), Blind (Dk. 67 Darmian), Shaw (Dk 67. Jones), Schneiderlin (Dk. 46 Lingard), Herrera (Dk. 46 Carrick), Mkhitaryan (Dk. 46 Fellaini), Rooney (Dk. 67 Mata), Martial (Dk. 46 Ashley Young), İbrahimovic (Dk. 46 Rashford)
TEKNİK DİREKTÖR: Jose Mourinho

GALATASARAY:
Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan Balta (Dk. 46 Serdar Aziz), Carole, Dzemaili, Selçuk İnan (Dk. 46 Hamit Altıntop), Yasin Öztekin (Dk 84 Sabri Sarıoğlu), Sneijder (Dk. 75 Emrah Başsan), Bruma, Sinan Gümüş (Dk. 84 Berk İsmail Ünsal)
TEKNİK DİREKTÖR: Jan Olde Riekerink

GOLLER: Dk. 4 İbrahimovic, Dk. 55 ve Dk. 58 (Penaltıdan) Rooney, Dk. 62 Fellaini, Dk. 75 Mata (Manchester United), Dk. 22 Sinan Gümüş, Dk. 40 Bruma (Galatasaray)

SARI KARTLAR: Dk. 27 Sneijder (Galatasaray), Dk. 51 Rooney (Manchester United)

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş transfer
Fenerbahçe transfer
Galatasaray transfer
Trabzonspor transfer