Galatasaray maçı öncesi büyük önlem!

Galatasaray maçı öncesi büyük önlem!
Basketbolda, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu E Grubu üçüncü haftasında, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da oynanacak Kızılyıldız Telekom-Galatasaray Liv Hospital maçının başlamasına kısa bir süre kala, ev sahibi takım taraftarları karşılaşmanın oynanacağı Kombank Arena'ya gelmeye başladı.

Salonun önünde toplanan taraftarlar, takımları lehine sloganlar attı. Geniş güvenlik tedbirleri eşliğinde salona alınmaya başlayan taraftarların bir çoğunun, 21 Kasım'da İstanbul'da oynanan maç öncesinde hayatını kaybeden Sırp taraftar Marko Ivkoviç'in fotoğrafının bulunduğu tişörtler giydiği görüldü.

Bu arada, Sırbistan emniyeti de maç öncesi salonun etrafındaki güvenlik önlemlerini arttırdı. Farklı birimlerden birçok emniyet görevlisinin salon etrafında görev yaptığı görüldü.

Bu arada, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da kafile ile Belgrad'a gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'ı arayarak, bilgi aldığı öğrenildi.

"Marko İvkoviç" tezahüratları
Isınmak üzere parkeye çıkan Galatasaray Liv Hospital takımı oyuncuları, ev sahibi taraftarlarca ıslıklandı. Taraftarlar, İstanbul'daki maç öncesinde çıkan olaylarda öldürülen Sırp taraftar Marko Ivkoviç için tezahürat yaptı.