Galatasaray, Kranevitter ve Willian Jose için İspanya'da

Video yükleniyor...

Gelecek sezon için teknik direktör Jan Olde Riekerink'in verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi, ön libero ve forvet transferi için temaslarına hız verirken her iki mevki için de rota İspanya'ya çevrildi. 
 
Riekerink'in ön libero alternatifleri arasında 1.sırada yer alan Kranevitter'in ardından forvette de ilk alternatif Willian Jose olarak belirlenirken, geçen sezon Las Palmas'ta kiralık oynayan Willian Jose'nin kaleci antrenörü Taffarel'in de etkisiyle sarı-kırmızılılarda forma giymek istediği belirtildi.

Geçen sezon Las Palmas formasıyla başarılı bir sezon geçiren 25 yaşındaki golcü için scout ekibi ve teknik direktör Riekerink'in onayıyla temaslara başlayacak olan yönetimin, en kısa sürede görüşmeleri sonuçlandırarak 10 Temmuz'da başlayacak kamp için transferleri netleştirmiş olmayı hedeflediği öğrenildi. 

Geçen sezon Akhisar Belediyespor'da başarılı bir sezon geçiren Rodellaga için de temaslarda bulunan Galatasaray yönetimi maaliyeti nedeniyle bu oyuncu konusunda aceleci davranmadığı, ancak Rodellaga'nın hala gündemde olduğu ifade edildi. 

Rodellaga transferinde ağırdan alan yönetimin, Willian Jose konusunda yaşanacak gelişmelere göre bu oyuncu konusunda yeniden harekete geçeceği vurgulandı.