Galatasaray, Kranevitter ve Willian Jose için harekete geçti

Video yükleniyor...

Sezona teknik direktör Jan Olde Riekerink ile girme kararı alan Galatasaray yönetimi, transferler için de düğmeye bastı.

Alex Telles'i transfer etmek isteyen Porto kulübüyle pazarlık halinde olan Galatasaray yönetimi 6.5 milyon Euroluk bohservis bedelinde ısrar ediyor.

Listesinde bir çok isim bulunan sarı kırmızılı yönetimin, Telles'ten gelecek parayla daha rahat bir hamle yapmanın peşinde.

Teknik direktör Riekerink'in ön libero olarak düşündüğü ilk ismin ise, Atletico Madrid forması giyen Arjantinli Kranevitter, forvette ise Las Palmas'ta oynayan Willian Jose olduğu öğrenildi.

Atletico Madrid ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Kranvitter'i 1 yıllığına kiralamak isteyen yönetimin, bu konudaki girişimlerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezonu Las Palmas formasıyla tamamlayan Willian Jose için ise yöneticilerin, nabız yokladığı belirtiliyor.

Akhisar Belediyespor'da attığı gollerle dikkat çeken Rodellega da Galatasaray'ın listesindeki isimlerden. Rodellega'yı bekleten sarı kırmızılı yönetim, Willian jose'den gelecek yanıta göre harekete geçecek.

Kadroda önemli değişikliklere gitmesi beklenen Riekerink'in, bütçesi düşük ancak genç ve iştahlı isimlerden oluşan bir takımı sahaya sürmek istediği belirtiliyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
EURO 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri

EURO 2016 maç özetleri

Polonya Portekiz maç sonucu ve özeti

Almanya İtalya maçı canlı izle

Galler Belçika maçı canlı skor