Evdeki hesap 'Bakkal'a uymadı!

Evdeki hesap 'Bakkal'a uymadı!





Karabükspor'un başında çıktığı ilk maçta İstanbul BŞB'yi 3-1 yenerek kötü gidişi durduran Mesut Bakkal, Arena'da da veresiye yazmadı!

Kritik Manchester maçı öncesi önemli bir sınava çıkan Cim Bom, Bakkal'ın öğrencilerine 3-1'le boyun eğerken, zorlu ManU maçı öncesi özellikle savunmada S.O.S verdi.

Maça kontrollü başlayan Galatasaray, ilk dakikalarda topa sahip olan taraf olsa da pozisyona girmekte zorlandı. 15. dakikada gelişen Karabükspor atağında, İlhan Parlak'ın nefis pasıyla topla buluşan Ahmet İlhan gole çok yaklaştı. Bu pozisyondan birkaç saniye sonra bu kez Burak Yılmaz öne geçme forsatından yararlanamadı.

Üst üste gelişen bu pozisyonlardan sonra maçta tempo artarken, 21'inci dakikada maçın ilk golü geldi. İlhan Parlak'ın nefis ara pasında topla buluşan Ahmet İlhan şık bir vuruşla Muslera'yı avladı ve Karabükspor 1-0 öne geçti.

31. dakikada bu kez Hamit'in pasıyla topla buluşan Burak Yılmaz, bekletmeden düzgün bir vuruş çıkardı ve skora dengeyi getirdi. Ancak Galatasaray'ın gol sevinci uzun sürmedi. 35. dakikada Lualua topla cezasahısı sağ içine inerek altıpas üzerine pasını çıkardı. Mehmet Yıldız da zor pozisyonda vuruşunu yaptı ve Karabükspor'u 2-1 öne geçirdi.

Tekrar vites yükselten Galatasaray'da Melo, 45+2. dakikda topu ağlara gönderse de öncesinde ofsayt bayrağı havadaydı.

İlk yarı Karabükspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona ererken ikinci yarı fırtına gibi başladı. Rakip kalede büyük baskı kuran Galatasaray, savunmasında da büyük açıklar verdi. Bu açıklardan birinde gole çok yaklaşan Mehmet Yıldız, yakın mesafeden topu boş kale yerine auta atınca Karabükspor 3. golden oldu.

Bu arada 11 maç ceza alan Engin Baytar, 61. dakikada oyuna girdi ve aylar sonra yeniden sahaya çıktı. Elmander ve Amrabat'ın da oyuna girmesiyle Karabük kalesini ablukaya alan Cim Bom, beraberlik için her yolu denedi.

Maçın kırılma anı ise 90. dakikada yaşandı. Emre'nin sert vuruşu kaleci Tomiç'ten sekerken, dönen topa ytişemeyen Burak beraberlik golünü atamadı. Bu pozisyonun dönüşünde hızlı atağa çıkan Karabükspor'da İlhan Parlak, Muslera'yı avlayarak skoru ilan etti: 1-3!

Bu sonuçla Galatasaray 22 puanda kalırken, Karabükspor 15 puana yükseldi.

Öte yandan maçta sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Selçuk İnan, Elazığspor maçında takımını yalnız bırakacak.

(Ligtv.com.tr)


GALATASARAY - KDÇ KARABÜKSPOR

STAT: TT Arena       
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYIN: Lig TV

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Dany, Cris, Hakan, Hamit (Dk. 61 Engin Baytar), Melo (Dk. 70 Amrabat), Selçuk, Emre, Umut (Dk. 46 Elmander), Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

KDÇ KARABÜKSPOR: Tomiç, Erdem, Deumi, Mabiala, İshak, İlhan, Yiğit, Lualua, Birol (Dk. 81 Hakan Söyler),  Ahmet İlhan, Mehmet Yıldız (Dk. 72 Hamroun)
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

SARI KARTLAR: Dk. 23 Erdem, Dk. 48 Lualua, Dk. 55 Yiğit (Karabükspor), Dk. 74 Dany, Dk. 76 Selçuk (Galatasaray)

GOLLER: Dk. 21 Ahmet İlhan, Dk. 31 Burak Yılmaz, Dk. 35 Mehmet Yıldız, Dk. 90+1 İlhan Parlak

İLK YARIDAN DAKİKALAR
15. dakikada hızlı gelişen Kardemir Karabükspor atağında savunmada Dany'nin uzaklaştırmaya çalıştığı top Cris'ten sekip Ahmet İlhan Özek'in önünde kaldı. Bu futbolcunun ceza sahasında karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak kaleci Muslera'dan döndü.

16. dakikada Selçuk'un orta alandan gönderdiği uzun topu, ceza sahasında Umut kafayla Burak'a indirdi. Burak'ın sol çaprazdan yerden yaptığı vuruşta, top direğin dibinden az farkla auta gitti.

GOL 22. dakikada Kardemir Karabükspor 1-0 öne geçti. Galatasaray'ın orta alanda kaptırdığı topla hızlı çıkan Kardemir Karabükspor'da İlhan Parlak'ın ara pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına giren Ahmet İlhan Özek, kalesini terk eden Muslera'nın üzerinden aşırtma bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1.

28. dakikada İlhan Parlak'ın pasıyla ceza sahası dışında sağ çaprazda topu kontrol eden Lualua'nın şutunda, kaleci Muslera iki hamlede meşin yuvarlağa sahip oldu.

GOL 31. dakikada Galatasaray skoru eşitledi. Hamit Altıntop'un ara pasında savunmanın arkasına iyi sarkan Burak, ceza sahasına girerek kalecinin solundan meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-1.

GOL 35. dakikada Kardemir Karabükspor tekrar üstünlüğü ele geçirdi. Sağ taraftan çalımlarla çizgiye kadar inen Lualua, altıpasta bulunan Mehmet Yıldız'ı gördü. Bu futbolcu, savunmaya rağmen yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-2.

38. dakikada Emre Çolak'ın sağdan kullandığı korner atışında, arka direkte müsait durumda bulunan Melo'nun vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

Kalan dakikalarda önemli pozisyon olmadı ve Kardemir Karabükspor ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
47. dakikada Lualua'nın pasıyla soldan hareketlenen İshak'ın yerden ortasında, kale önünde müsait durumda topla buluşan Mehmet Yıldız'ın kötü vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

54. dakikada Lualua'nın ceza sahası önünde yerden şutunda, kaleci Muslera topa sahip oldu.

64. dakikada soldan gelişen Kardemir Karabükspor atağında İshak'ın çıkardığı topa, ceza yayı üzerinde Mabiala'nın yaptığı sert vuruşta, top kaleci Muslera'da kaldı.

70. dakikada Selçuk'un soldan kullandığı korner atışında, savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı top ceza sahası dışında bulunan Amrabat'a geldi. Bu futbolcunun uzak mesafeden sert şutunda kaleci Tomic, son anda topu üstten kornere çeldi.

71. dakikada Engin'in ara pasıyla ceza sahasına giren Emre Çolak'ın sol çaprazdan yaptığı vuruşta, kaleci Tomic meşin yuvarlağı yumruklayarak uzaklaştırdı.

83. dakikada Lualua'nın ceza sahası dışından sert şutunda, top az farkla yandan auta çıktı.

90. dakikada Emre Çolak'ın ceza yayı üzerinden şutunda top kaleci Tomic'ten döndü. Burak dönen topu tamamlamak için hamlede bulunurken, Tomic bu kez meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

GOL 90 1. dakikada Kardemir Karabükspor farkı 2'ye çıkardı. Hakan Söyler'in uzun pasıyla savunmanın arkasında topla buluşan İlhan Parlak, ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-3.

Kardemir Karabükspor karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.