Galatasaray Johansen ve Niasse transferinde sona yaklaştı!

Video yükleniyor...

Galatasaray, transferde somut adımlar atmak için yoğun uğraş veriyor.

Transfer stratejisini 2 defansif orta saha ve bir forvet takviyesi olarak belirleyen Sarı-Kırmızılılar, gelecek hafta resmi imzaları attırmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Sarı-Kırmızılılar'ın defansif orta alan için ilk adayı Celtic'ten Stefan Johansen. Galatasaray, Norveçli oyuncu için transfer döneminin ilk günlerinde de devreye girmiş ancak İskoç kulübün yüksek bonservis bedeli isteği nedeniyle görüşmelere askıya almıştı.

Sarı-Kırmızılılar, 25 yaşındaki oyuncu için yeniden pazarlıklara başladı. 2014'ten bu yana Celtic forması giyen Norveçli oyuncu, ön libero pozisyonda oynamasına rağmen hücumdaki katkısıyla dikkat çekiyor.

Galatasaray'ın forvet transferindeki öncelikli ismi ise Everton'dan Oumar Niasse... Akhisar Belediyespor'dan Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımına transfer olan buradan da İngiltere Premier Lig'in yolunu tutan Senegalli golcünün bonservisi için pazarlıklar sürüyor.

Sarı-Kırmızılılar, Niasse transferinde ısrarcı davranırken Everton'ın yüksek bonservis bedelinde diretmesi durumunda satın alma opsiyonuyla kiralama yoluna gitmeyi hedefliyor.

Öte yandan Sarı-Kırmızılılar, Danimarka kampını tamamlamasının ardından yeni sezon hazırlıklarını İsveç'te sürdürecek.

İlk kamp dönemini 10-19 Temmuz tarihleri arasında İsviçre'nin Gwatt bölgesinde geçiren Galatasaray, 24 Temmuz günü geldiği Danimarka'da beş günlük çalışmanın ardından İsveç'in Göteborg kentine geçti.

Galatasaray, Danimarka'daki tek hazırlık maçında Danimarka Süper Lig temsilcisi Aarhus takımını Bruma (2) ve Yasin Öztekin'in golleriyle 3-1 mağlup etmişti.

Sarı-Kırmızılılar, Göteborg'ta 30 Temmuz Cumartesi günü 19.30'da ingiliz devi Manchester United ile karşı karşıya gelecek.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri