Galatasaray Johansen, Gökhan İnler ve Niasse'nin transferinde sona geldi

Video yükleniyor...

Galatasaray, 2016-2017 sezonda mücadele edeceği kadrosuyu belirleme çalışmalarında son aşamaya geldi.
 
Ön libero ve forvet bölgesine yapacağı takviyelerle transferi kapacak olan Sarı-Kırmızılılar, gelecek hafta imzaları attırmayı hedefliyor. 
 
İsveç kampında teknik direktör Jan Olde Riekerink'le bir araya gelen transfer komitesi, son durumu masaya yatırdı. 2 Ağustos Salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında nihai kararlar alınıp resmi adımların atılması için harekete geçilecek. 
 
Galatasaray'ın ön libero için yoğun uğraş verdiği isimler Celtic'ten Johansen ve Leicester City'den Gökhan İnler. 
 
Sarı-Kırmızılılar, bu iki oyuncu için de görüşmelerini ve pazarlıklarını sürdürüyor. Yönetimin, Johansen ve Gökhan İnler için Riekerink'ten onay aldığı ve maliyeti uygun olan isimle gelecek hafta sözleşme imzalaması bekleniyor. Johansen'in Galatasaray'da oynamak için ısrarcı olması Sarı-Kırmızılılar'ın elini güçlendiriyor. Gökhan İnler'in ise Leicester City tarafından kadro dışı bırakılması Sarı-Kırmızılılar'ı bu transferde umutlandırdı. 
 
Hücum hattını tüm sezonu taşıyabilecek bir yıldızla takviye etmek isteyen Galatasaray'da tüm yoğunluk Oumar Niasse'a verildi. Senegalli golcünün hem Türkiye'yi yakından tanıması hem de hücum hattının birçok bölgesinde görev alabilmesi nedeniyle bu transfer için yoğun çaba sarfediliyor. -reklam01-

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer
Fenerbahçe transfer
Galatasaray transfer
Trabzonspor transfer