Galatasaray'da teknik direktör arayışları sürüyor!

Video yükleniyor...

Galatasaray bir yandan teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmak için girişimlerini sürdürürken diğer yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. 
Rumen teknik adam Mircea lucescu'nun Zenit ile anlaşması sonrası yeni adayları gündeme alan sarı kırmızılıların gözü şimdi Jorge Sampaoli'nin üzerine çevrildi. 

Gündeme gelen 56 yaşındaki Arjantinli teknik adam ile hafta içinde görüşmeye hazırlanan sarı kırmızılı yönetim, ocak ayında Şili milli takımının teknik patronluğu görevinden ayrılan Sampaoli konusunda şartları masaya yatıracak ve beklentilerini dile getirecek. Taraflar eğer şartlarda anlaşırsa, daha sonra detaylar konuşulacak. 

Galatasaray yönetimi ne Sampaoli ne de takımın başına gelecek diğer teknik direktör adayları konusunda aceleci davranmayacak. Sarı kırmızılı takımın yeni sezon hazırlıklarının başlangıcı öncesi önünde 1 aylık süre olan yönetim, tüm adayları ve detayları inceleyip kararını verecek. 

Bu arada teknik direktör adayları arasında geride kalan sıkıntılı dönemde görev üstlendirilen ancak takımla Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Jan Olde Riekerink de ciddi olarak düşünülüyor. 

Zorlu süreçte takımla kurduğu pozitif ilişki ve kupada gelen başarı, çalışkanlığı, Hollandalı teknik adamın Galatasaray'da teknik patronluk için gündemde olmasını sağladı. 

Transferde teknik direktör konusunun netleşmesi sonrası adımlar atmayı planlayan Galatasaray, Antalyaspor'un orta saha ve forvet mevkilerinde oynayabilen genç futbolcusu Emrah Başsan ile anlaştı. Antalyaspor ile sözleşmesi biten Emrah ile yıllık 300 bin lira karşılığı el sıkışıldı. 

Galatasaray'da sezon sona ermeden önce yapılan değerlendirme ve raporlara göre savunma, orta saha ve forvete transfer yapılması planlanıyor. 

-reklam01-