Galatasaray'da cevabı merakla beklenen soru

Video yükleniyor...

3 günlük iznin ardından Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına milli futbolcularından yoksun başlayan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, daha önce oynanan maçları izleyip analizlerde bulunuyor.

Özellikle savunmada yapılan hataları en aza indirmek için çalışmalar yapan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun bazı oyuncularıyla birebir görüşerek çözüm yolları aramak istediği belirtiliyor.

Sarı kırmızılı takımda asıl sorunun savunmadan çok orta sahadan kaynaklandığını düşünen genç teknik adamın, kanat bölgelerinde oynayan futbolcularından da defansa yardım etmelerini isteyeceği öğrenildi.

Ligin kalan 9 maçında futbolcularından en az hata yapmalarını istemeye hazırlanan Hamza Hamzaoğlu'nun milli maçlardan dönen oyuncularıyla toplantı yaparak, analizlerini paylaşacağı ve sorunları masaya yatıracağı bildirildi.

Hamza Hamzaoğlu'nun özellikle Semih'in defansa katılmasını beklediği ve Brezilya'da tedavisini sürdüren Melo'nun durumunu yakından takip ettiği öğrenildi.

Geçirdiği fıtık ameliyatının ardından Brezilya'da kumsallarda güçlendirme çalışmaları yapan Melo'nun hafta başında İstanbul'a gelip kontrollorden geçeceği, ardından da tedavisine devam edileceği belirtildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray