Aslan Arena'da dağıldı

Aslan Arena'da dağıldı




Galatasaray Kasımpaşa karşısında TT Arena'da 4-0 gibi bir skorla farklı bir mağlubiyet aldı.

Hafta içinde Bursaspor'u kupada 5-2 ile geçerek finale kalan sarı kırmızılılar Hakan Balta'nın 7. dakikada gördüğü kırmızı kartın ardından 10 kişi oynamak zorunda kaldığı maçta hiçbir varlık göstermezken, oyunun her alanında rakibine üstünlük kuran Kasımpaşa sahadan tarihi bir skorla 4-0'la ayrıldı...

Maçın kırılma anı 7. dakikada gerçekleşti. Rakibin ceza sahası içinde düşüren Hakan Balta hem kırmızı karta sebep olurken hem de kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Beyaz noktaya gelen Oscar Scarione attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Galatasaray beraberliği yakalamak için yoğun üğraş gösterse de devereye 1-0'lık Kasımpaşa üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıda Galatasaray daha baskılı bir şekilde başlamasına karşın Kasımpaşa sarı kırmızlı kalede çok tehlikeli ataklar gerçekleştirdi ve bunların birinde 51. dakikada Viduez'in golüyle farkı ikiye çıkarttı. Golden sonra Galatasaray oyundan iyice düşerken, Kasımpaşa 64. dakikada Oscar Scarione 77. dakikada da     Yalçın Ayhan'ın golleriyle farkı 4'e çıkarttı ve maç da 4-0 tamamlandı.

Galatasaray bu sonucun ardından 53 puanda kalırken, Kasımpaşa 44 puana çıktı.

Galatasaray: 0 - Kasımpaşa: 4

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Galatasaray: Muslera, Eboue (Dk. 55 Telles), Semih Kaya, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam, Melo, Selçuk İnan (Dk. 72 Ontivero), Sneijder, Berk İsmail Ünsal (Dk. 49 Yekta Kurtuluş), Umut Bulut

Kasımpaşa: Isaksson, Elyasa Süme, Yalçın Ayhan, Donk, İlhan Eker, Castro (Dk. 77 Alpaslan Öztürk), Kerem Şeras, Viudez, Scarione (Dk. 80 Tunay Torun), Adem Büyük, Babel (Dk. 75 Malki)

Goller: Dk. 7 (Penaltıdan) ve 64 Scarione, Dk. 51 Viudez, Dk. 77 Yalçın Ayhan (Kasımpaşa)
Kırmızı Kart: Dk. 6 Hakan Balta (Galatasaray)
Sarı Kartlar: Dk. 26 Donk, Dk. 31 İlhan Eker, Dk. 37 Kerem Şeras, Dk. 79 Viudez (Kasımpaşa), Dk. 45 Umut Bulut, Dk. 88 Melo (Galatasaray)