Galatasaray'a sürpriz transfer!.. Real Madrid'den geliyor!..

Galatasaray'a sürpriz transfer!.. Real Madrid'den geliyor!..
Galatasaray, takımdan ayrılacak olan Felipe Melo’nun yerini Real Madrid’in yıldız adayı Jose Rodriguez ile doldurdu. La Liga’da geçen sezon Deportivo La Coruna’da oynayan 21 yaşındaki oyuncu özel kontratla bedelsiz olarak alındı.

G.Saray, bu hafta Inter’e gitmesi beklenen Felipe Melo’nun yerine real madrid’in genç ön liberosu Jose Rodriguez’i alıyor. Yönetim, daha 16 yaşındayken Arsene Wenger’in Arsenal’e istediği 21 yaşındaki oyuncuya 2 milyon Euro isteyen Real'i, kontrata konulan iki özel maddeyle ikna edip transferi bedelsiz bitirdi. Buna göre Rodriguez 4 yıl içinde satılırsa bonservisinin yüzde 50’si İspanyollara verilecek.

Real, oyuncuya talip olursa, gelen tekliflerin yüzde 30 altında bir rakama alabilecek. Geçen sezon Deportivo’da kiralık oynayan Rodriguez de Real’de şans bulamadığını belirterek G.Saray’a gitmek istediğini söyledi.

Hamzaoğlu: "Bu fırsatı kaçırmayalım"
Jose Rodriguez ile 4 yıllığına anlaşan Galatasaray, genç ön liberoya ise, yıllık 750 bin Euro garanti para ödeyecek. Hafta içinde resmi açıklaması yapılacak olan İspanyol futbolcu, çarşamba gününe kadar sağlık kontrolüne girecek.

Futbolcunun tüm işlemlerinin yetişmesi halinde, sağlık kontrolünün ardından Avusturya’daki kampa katılması bekleniyor. Mücadeleci yapısıyla tanınınan Jose Rodriguez, geçen sezon La Liga’da 25 karşılaşmaya çıktı ve 2 gol, 2 de asistle oynadı. Kampta Rodriguez’in eski maçlarını izleyen Hamza Hamzaoğlu, oyuncuya hayran kaldı ve “Bu fırsatı kaçırmayalım. Geleceğin yıldız adayı. Bu çocuk G.Saray’a büyük katkı sağlar, alalım” diyerek transfere onay verdi.


Kaynak: Hürriyet

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?


Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray
 

Galatasaray transfer

-reklam01-