Futbol sürprizlerle dolu... Ama bu kadarı fazla!

Video yükleniyor...

Halı saha maçı yapmak için bir araya gelmiş iki takımın maçı bir anda hayatlarının en büyük sürprizine dönüşüveriyor.
Önceki yıllarda Sergen Yalçın aniden kapıdan girmiş ve oyuncuları oldukça şaşırtmıştı.
 
Bu defa da en sevdiğimiz İtalyan hakem Pierre Luigi Collina, yanında kameralara ve kalabalık bir taraftar topluluğu ile hiçbir şeyden habersiz halı saha futbolcularına şok yaşattı.
 
Almanya’da ise Sky televizyonu, bir amatör küme maçına canlı yayın arabası, muhabir kadrosu, aralarında Markus Merk’in de bulunduğu yorumcuları ile sürpriz bir karşılama yaptı. Bu Bundesliga maçı havası futbolcuları adeta şok etse de en büyük sürpriz sonradan gelecekti. Onlarca taraftar saha kenarına doluşup futbolculara tezahüratlar yaparak gerçek Bundesliga havasını yarattılar.
 
Kameralar, muhabirler ve canlı yayın ekibi amatör futbolcuları şaşırtmış olsa da onların en sevindiği sürpriz taraftar topluluğunu karşılarında görmek olmuştu.
 
Ve bir başka sürpriz… Ancak bu hazırlıksız, plansız ve hepsinden daha çok edici… BBC muhabiri, Stuart Flinders, Liverpool-Everton derbisi ile ilgili sokak röportajı için Liverpool caddelerinde mikrofon uzatıyor. Karşısına çıkan yaşlıca beyefendiye 1967’de Godison Park’ta oynanan derbi maçını hatırlayıp hatırlamadığını soruyor. Aldığı cevap tarihin en büyük sürprizi oluyor…
 
14 sezon Liverpool’da iki şampiyonluk 4 de kupa sevinci yaşayan ve 6 yıl da İskoçya milli takımı kalesini koruyan Tommy Lawrence bugün 74 yaşında… 17 yaşında Liverpool’a transfer olmadan önce çalıştığı kablo fabrikasında kalite kontrol müdürü olarak çalışıyor ve sakin hayatının tadını çıkartıyor.