Furkan Özçal Bursaspor'da

Furkan Özçal Bursaspor'da
Bursaspor, geçen sezon Kayserispor'da forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Özçal ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Galatasaray'dan transfer edilen Furkan, Bursa Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Bursaspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Furkan'a, mukavelesinin ilk yılı için 650 bin, ikinci yılı için 675 bin, üçüncü yılı için de 700 bin avro ödenecek.

Sedat Dursun ile profesyonel sözleşme imzalandı
Yeşil-beyazlı kulübün 21 yaş altı takımında forma giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Sedat Dursun da profesyonelliğe geçti.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Ali Ay, Sedat Dursun'un profesyonelliğe geçişinin Bursaspor'a hayırlı olmasını diledi.

Bursaspor'un Bursasporlularla başarıya ulaşacağını belirten Ay, şunları kaydetti:

"Altyapıdaki gençlerimiz çok çalıştıkları takdirde her an kendilerini A takımda bulabilirler. Bu tamamıyla çalışmaya bağlı. Bu sene profesyonel yaptığımız birçok oyuncumuz var. Sedat kardeşimiz de onlardan biri. Altyapıya çok önem veriyoruz. Çocuklarımız çalışacaklar ve kendilerini gösterecekler. Hocalarımız devamlı takipte. Demek ki çalışınca oluyor. Tekrar şampiyon olacağız ve bu, Vakıfköy'den gelen gençlerimizle olacak. Biz bunu 2010 yılında gördük. İnşallah çok daha iyi olacak."

Daha sonra Sedat, 5 yıllık sözleşmeye imza attı.