Florya'da yeni slogan

Video yükleniyor...

Galatasaray kulübünün Türk Telekom Arena'da organize edeceği 4 Yıldızlı Şampiyonluk Gecesi, 31 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Biletlerinin satışa çıktığı görkemli şampiyonluk gecesinin saati, Sarı Kırmızılı kulüp tarafından açıklanacak.

Ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da hedef çifte kupa.

Şampiyonluk kutlamalarının ilk bölümünün ardından çalışmalarına devam eden sarı kırmızılı takımda gözler, önce Çaykur Rizespor ardından da Bursaspor'la yapılacak kupa finaline çevrildi.

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor'la oynanacak kupa finalini düşünerek taktik ağırlıklı çalışmalara ağırlık verirken, Çaykur Rizespor maçında oyuncularının büyük bir bölümünü dinlendirecek.

Rize'ye başta kaptan selçuk olmak üzere bir çok futbolcusunu götürmeyi düşünmeyen Hamza Hamzaoğlu'nun oluşacak bir sakatlık ya da kart cezasından çekindiği belirtiliyor.

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun Çaykur Rizespor maçının ilk antrenmanı öncesi futbolcularıyla bir toplantı yaptığı ve kısa bir konuşma yaptığı öğrenildi.

Hamza Hamzaoğlu'nun futbolcularına yaptığı konuşmada, "Şampiyon olduk. hepinizi tekrar tebrik ediyorum ama önümüzde 2 maç kaldı. Bunlardan biri kupa finali. 180 dakika sonra sezonu 2 kupayla tamamlayacağız. Sezonu yeni bir kupayla taçlandıralım" ifadelerini kullandığı öğrenildi

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun rize kafilesini yarın yapılacak son antrenmandan sonra belirleyeceği ve sakatlık riski taşıyan futbolcuları İstanbul'da bırakacağı bildirildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray