Florya'da derbi alarmı!..

Video yükleniyor...

Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve yöneticiler futbolcuların konsantrasyonunun bozulmaması için yoğun çaba harcıyor. 
 
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan Hamza Hamzaoğlu'nun, Manisaspor ile yapılan kupa maçının ardından söylediği sözleri tekrarladığı ve futbolcularını motive ettiği öğrenildi. 
 
Hamzaoğlu'nun, "Kadıköy'e beraberliğe gitmiyoruz. Kazanmak için sahaya çıkacağız ve 3 puan için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandığı belirtildi. 
 
Genç teknik adamın futbolcularıyla yaptığı toplantıda ayrıca, "Liderliğe gelene kadar çok çalıştınız, çok inandınız. Aynı inancı Kadıköy'de de göstermenizi bekliyorum. Sıradan bir maça çıkmayacağız. Türkiye'nin gözü üzerimizde olacak. Sizden Galatasaray formasına yakışır bir mücadele sergilemenizi istiyorum" dediği bildirildi. 
 
Galatasaray, Fenerbahçe derbisi hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Hamza Hamzaoglu takımına taktik ağırlıklı çalışmalar yaptırıyor. 
 
Fenerbahçe'nin etkili kanat organizasyonlarını durdurmanın planlarını yapan genç teknik adamın orta sahada çok pas yaparak topa sahip olmanın planları içinde olduğu belirtildi. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Galatasaray


GS haberleri

Canlı maç izle