Aslan'ı bekleyen zorlu seri!..

Video yükleniyor...

Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek Astana beraberliğinin ardından oluşan olumsuz havayı dağıtan Galatasaray'da takım milli maçlar nedeniyle lige verilen araya mutlu girdi.

Beşiktaş'ın 2 puan arkasında ikinci sıradan zirve yarışını takip eden Sarı-Kırmızılılar'da moraller yerine geldi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, milli arada takıma 3 gün verdi. Hamza Hamzaoğlu, milli takıma gitmeyen oyuncularından iyi dinlenmelerini ve bu 3 günlük iznin ardından lige tam konsantre dönmelerini istedi. Tecrübeli teknik adam, milli davet olan oyuncularına ise başarı diledi. Oyuncularıyla izin öncesinde yaptığı son toplantıda zorlu bir viraja gireceklerini kaydeden Hamza Hamzaoğlu'nun yakaladıkları güzel havayı sürdüreceklerinden emin olduğunu söylediği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılılar, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından sezonun en zorlu fikstürüne de girmiş olacak. Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni ağırlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, 21 Ekim'de Şampiyonlar Ligi'nde hayati öneme sahip olan maçta Benfica'yı ağırlayacak. Bu maçtan 4 gün sonra ise Galatasaray, 25 Ekim'de Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Galatasaray'da yüzleri güldüren bir başka gelişme ise Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in imzasıyla yaşandı. Sneijder'in 2018 yılına kadar sözleşmesini uzattığı toplantıda Sarı-Kırmızılılar'da olmanın yaşadığı mutluluğu dile getirmesi ve uzun yıllar İstanbul'da kalmak istediğini vurgulaması yönetim cephesinde sevinçle karşılandı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray