Florya'da 23 nisan coşkusu

Video yükleniyor...

Galatasaray Olimpiyat Köyü projesi 23 Nisan'da ulusal egemenlik ve çocuk bayramı'nda start aldı. Başkan Ünal Aysal, olağan mali genel kurulu sonrası tüm yönetici ve profosyonellerine direktif vererek projeye hayata geçirdi. 3 ayrı ilçede bulunan arazilerden bir tanesine karar verecek olan Başkan Aysal, olimpiyat hedefleyen ülkesine de katkı da bulunmayı hedefliyor.

Aysal ayrıca tenis şubesinin açılması için çalışmalara da başladı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın yanına yapılması planlanan kapalı spor salonu için de devlet ile görüşmelere başlandı. Tesisleşmedeki son adım ise Florya'nın taşınması olacak. Aysal genel kurulun iznini aldıktan sonra çalışmalara başlayacak.  Galatasaray başkanı Ünal Aysal, sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden 23 Nisan mesajı yayınladı.

Ünal Aysal mesajında, "Atatürk'ün hedef olarak gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşabilmek ve "milletler ailesi"nde hak ettiği onurlu yere sahip olabilmek; ancak "O"nun ideallerini hayata geçirmek için sürekli uğraş vermekle mümkün olabilir. Galatasaray; Büyük Atatürk'ün değerlerine gerçek anlamda sahip çıkmak, koyduğu hedefler doğrultusunda Türkiye'yi dünya üzerinde layık olduğu şekilde temsil etmek ve dün olduğu gibi, yarınlarda da yeni zaferleri ulusumuza armağan etmek için çalışmaya devam edecektir. " ifadeleri yer aldı.

Sarı kırmızılı kulüpte başkan Ünal Aysal, yöneticiler, teknik direktör Roberto Mancini, teknik heyet ve futbolcular 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı antrenman öncesi düzenlenen etkinlikle kutladı. Galatasaray, akşam antrenmanını çocuk taraftara açarken, Metin Oktay Tesisleri'nin tribünleri çocuklarla doldu. Başkan Ünal Aysal ve Galatasaray AŞ Genel Müdürü Lutfi Arıboğan'ın tesislere gelip çocukları selamlamasının ardından sahanın ortasına ellerinde bir çok ülkenin bayrakları olan çocuklarla gelen futbolcular Türk bayrağıyla da poz verdi. Çocuklar futbolcularla fotoğraf çektirip keyifli dakikalar geçirdi.