Trabzonspor'dan flaş protesto! İşte o anlar...

Video yükleniyor...






Trabzonspor-Osmanlıspor maçı başladı ve Trabzonsporlu futbolcular ilk 30 saniye hareket etmeden yerlerinde durdular!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 4 oyuncusunun kırmızı kart gördüğü karşılaşmada Galatasaray'a 2-1 yenilen ve hafta boyunca maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel'e tepki gösteren Trabzonspor'da, Osmanlıspor maçına da protestolar adeta damga vurdu.

Bordo-mavili futbolcular, Osmanlısporlu oyuncuların başlama vuruşunun ardından 30 saniye boyunca sahada hareket etmediler.

Bu sırada Osmanlısporlu futbolcular da aralarında paslaşarak Trabzonspor'a karşı hücuma çıkmadılar. Trabzonspor taraftarları da alkış ve ıslıklarla bordo-mavili futbolcuların protestosuna katıldı. Karşılaşmanın 30'uncu saniyesinde Trabzonsporlu futbolcular hareketlenince Osmanlıspor oyuncuları da hücuma çıktılar.

Taraftar protestoya destek verdi
Trabzonsporlu oyuncuların sahadaki eylemi sırasında maraton tribününde büyük boyutta iki pankart açıldı. Pankartlardan birinde Fenerbahçeli bir futbolcuyu yerden kaldıran bordo-mavili futbolcu görülürken, bu fotoğrafın altında, "Biz futbolu böyle sevdik" yazısı yer aldı. Diğer pankartta ise "Bu düzen değişecek" ifadesi bulundu.

Taraftarlar, alkış ve ıslıklarla Trabzonsporlu oyuncuların protestosuna katılırken "Futbolun katili Türk hakemleri", "İsyan, isyan" ve "Salih Dursun sen bizim her şeyimizsin" tezahüratları yaptı.




Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig

Maç Özetleri

Puan Durumu