Fırtına'nın hedefi 'Büyük'

Video yükleniyor...

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir takım kurmayı hedefleyen Trabzonspor yönetimi, Kasımpaşa'nın forveti Adem Büyük için transfer harekatına Süper Lig biter bitmez başlayacak.

Üç sezondur Kasımpaşa forması giyen Adem Büyük ile ilgilenmeye başlayan bordo-mavililer, ligin sona ermesinin ardından önce kulübüyle ardından oyuncuyla bir araya gelmeyi planlıyor.

Teknik direktör Önder Özen tarafından kadro dışı bırakılan Adem Büyük için uygun bir bonservis bedeli belirleyen bordo-mavililer, Kasımpaşa Kulübü'ne takas da dahil olmak üzere alternatifli bir transfer teklifi sunacak.

Devre arasında kiralık gelen ve performansı ile camiayı büyüleyen kaleci Hakan Arıkan'ın bonservisini almak isteyen Trabzonspor, Kayserispor ile temasları hızlandırdı.

Sarı-kırmızılı kulübün istediği 2 milyon Euro'yu yüksek bulan karadeniz temsilcisi, Kayserispor'a yeni bir teklif sunacak. Kendisine Trabzonspor dışında bazı kulüplerden de teklif geldiği öğrenilen başarılı oyuncunun ise Trabzonspor'da kalmak istediği öğrenildi..

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor