Fırtına'nın eski gözdesinden mesaj var!..

Video yükleniyor...

Yabancı oyuncu transferinde durgun bir dönem yaşayan Trabzonspor'da, önümüzdeki hafta itibariyle hareketlilik yaşanması bekleniyor. 
İlk olarak stoper transferini sonlandıracak olan bordo mavili ekip, Cezayir milli takımının savunmacısı, Vahid Halilhodziç'in de eski öğrencisi Essaid Belkalem'le anlaşmaya vardı. 

Geçen sezonu İspanya'da Granada takımında kiralık olarak geçiren 25 yaşındaki stoperin, bonservisi Wattord'ta bulunuyor. İngiliz ekibiyle 1 yıllık kiralık formülü üzerinde anlaşan Trabzonspor'un, Belkalem transferini birkaç gün içinde açıklaması bekleniyor. 

Çarşamba günü kampı ziyaret etmesi beklenen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da bir golcüyle kampa geleceği öğrenildi. 

Öte yandan Cezayir'in Le Buteur gazetesi, Newcastle, West Ham, Bayer Leverkusen ve Schalke'den sonra Leicester'ın da Islam Slimani transferinden vazgeçtiğini yazdı.

Sporting Lizbon'un, Slimani için isteklerinin ardının arkasının kesilmemesi yüzünden Leicester'ın da devreden çıktığı iddia edildi. Gazete, Slimani için Trabzonspor'un inadını devam ettiren tek takım olduğunun altını çizdi. Bordo-mavili yönetimin, Cezayirli golcü için Sporting Lizbon'a son bir teklif yapabileceği ifade edildi.

Ayrıca Trabzonspor, bonservisi elinde bulunan Yunan golcü Samaras ile anlaşmaya varmış, Celtic ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki golcü ile CEO Burak Gürdal sözkesmişti. Ancak teknik direktör Vahid Halilhodzic'in bu transfere henüz onay vermediği öğrenildi. 

Trabzonspor'un iki sezon önce anlaşıp alamadığı Senegalli forvet Dame N'Doye'nin de Bordo-Mavili kulübe "Beni alın" diye mesaj gönderdiği gelen haberler arasında. Trabzonspor'un Rusya'da Lokomotiv Moskova forması giyen oyuncuyu da gündemine aldığı belirtildi. 


Yeni sezon hazırlıklarını Tirol'de sürdüren bordo mavili takımın antrenmanı sonrası teknik direktör Halilhodzic, medya mensuplarıyla bayramlaştı. Boşnak teknik adam "Baklava mı isterdiniz, yoksa transfer mi?" sorusunu da, "Tabi ki transfer" yanıtı verdi.