Fırtına'da Mitroglou seferberliği

Video yükleniyor...

Teknik direktörlüğe Vahid Halilhodzic'in getirilmesiyle değişim yaşayan Trabzonspor, gelecek sezon hem Avrupa'da hem de ligde başarılı sonuçlar almak amacıyla iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.  Özellikle iki sezondur sorun yaşanan forvet mevkisine kesin çözüm arayan Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun tüm şartları zorladığı öğrenildi. 
Bordo-mavili kulübün Kostas Mitroglou için seferber olduğu belirtildi. Yapılan iki görüşme sonunda Yunan golcünün kulübü Fulham istediği bonservis bedelini 9 milyon euro'ya indirmiş, Trabzonspor ise 7 milyon euro teklif etmişti. 

Bu hafta içinde yapılacak son görüşme öncesinde kulüp CEO'su Burak Gürdal'a yetki veren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Yunan golcü için yapılan teklifi 1 milyon euro daha arttırabileceğini söylediği belirtildi. 

Trabzonspor, bonservisi Monaco'da olan savunma oyuncusu Carl Medjani ile görüşmelere başladı. Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in, Cezayir Milli Takımı'ndaki öğrencisini Trabzon'a getirmeye kararlı olduğu belirtildi. Medjani için kulübüne 2 milyon euro'luk teklif yapan bordo-mavililerin, Monaco'nun kararını beklediği öğrenildi. 

Fransız ekibinin başına geçen Leonardo Jardim'in Medjani'yi takımda düşünmediği, bu nedenle Monaco kulübünün transfere onay vereceği belirtiliyor. 

Öte yandan Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları da devam ediyor. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde günde çift antrenman yapan bordo-mavili ekip, daha çok kondisyon ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiriyor. Ağır antrenman yaptırmasıyla tanınan Halilhodzic, kondisyona yönelik antrenmanlarla oyuncularının form tutmasını sağlamaya çalışıyor. 

Özellikle Cezayir Milli takımının Dünya Kupası'nda ortaya koyduğu futbolda antrenman programının etkisinin önemine inanan Halilhodzic'in, Cezayir Milli takımındaki sistemi Trabzonspor'a monte etmek istediği öğrenildi.