Fırtına'da kazan kaynıyor!

Video yükleniyor...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, olağanüstü kongreyi işaret etmesi başkan adaylarını harekete geçirdi. Kulis çalışmaları hareketlenirken, son genel kuruldaki gibi çok adaylı bir kongre yaşanmaması için birlik çağrısı da yapılmaya başlandı.

Metin Atasoy, Sebahattin Çakıroğlu, Celil Hekimoğlu, Emin Kahraman, Hakan Kulaçoğlu ve Muharrem Usta gibi isimlerin olası bir kongrede birlikte hareket edecekleri belirtiliyor. Tek adaylı bir kongrenin çalışmaları yapılırken, Celil Hekimoğlu isminin başkanlık için ağır bastığı ifade ediliyor.

Trabzonspor'da yönetimin yaşanan problemler, transfer çalışmaları da olumsuz yönde etkiledi.

Trabzon yönetiminin gelecek hafta kongre kararını görüşmek üzere toplanacak olması en fazla transfer çalışmalarını sürdüren Ersun Yanal ve sportif direktör Süleyman Hurma'yı düşündürüyor. İkilinin, kampa çok az bir süre kalmasına rağmen hala transfer yapılamaması nedeniyle rahatsızlık duyduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un bir süredir kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürdüğü ve menajeri ile görüşerek prensip anlaşmasına vardığı Nikica Jelavic'in de, bordo-mavililerden haber beklediği ifade edildi.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın, bu oyuncuyu kadrosunda görmek istediği biliniyor. Hırvat golcü Jelavic'in, Trabzonspor'daki yönetim sorununun çözümünü bekleyip beklemeyeceği ise merak konusu.