Fırtına sert esecek

Video yükleniyor...

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor'da, teknik direktör Vahid Halilhodziç işi sıkı tutuyor. Bu sezon uygulatacağı oyun planını oyuncularına ezberletmeye başlayan Boşnak teknik adam, futbolcuların antenrenman ve yağ değerlerini de yakından takip ediyor.

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'da bulunan Trabzonspor, günde 3 antrenman yaparak çalışmalarını sürdürürken, akşam antrenmanlarında topla taktik çalışmaları başladı.

İlk hazırlık maçını cuma veya cumartesi günü yapacak olan Bordo mavili ekip, teknik direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde bu sezon sahada uygulayacağı oyun planını da çalışmaya başladı.

Sahada agresif bir takım isteyen Boşnak teknik adam, saha içinde herkesin birbirine yardım etmesini istedi. Motivasyonun önemine de değinen tecrübeli çalıştırıcı, futbolcularına oyuna konsantre olmasını da söylüyor.

Yeni sezonda formaya ulaşma gayretinde olan oyuncuların yorucu geçen ve sabahın erken saatlerinde yapılan 2 antrenmanın ardından akşam çalışmasında gösterdikleri performans ise Halilhodzic'i memnun ediyor.
 
Geçtiğimiz sezon sonu Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini belirten Gustavo Colman, antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çekerken; yine aynı şekilde Trabzonspor'da mutsuz bir sezon geçiren Malouda da Avusturya kampındaki çalışmalarda öne çıkan bir başka oyuncu oldu.

Bordo mavililerin Avusturya kampında her antrenman sonrası Vahid Halilhodziç ve yardımcıları tüm futbolcuların antenrenman ve yağ değerlerini yakından takip ediyor. Yemekler doktor kontrolünde kalori hesabı yapılarak Türkiye'den getirilen aşçılara menü verilerek hazırlatılıyor.
 
Avusturya kampında bütün bunlar yaşanırken, transferde de kampın hareketlenmesi bekleniyor. Yurt dışında çalışmaları yürüten CEO Burak Gürdal'ın transferleri bitirme aşamasına getirdiği öğrenilirken, bu isimlerin kim olduğu ise sır gibi saklanıyor.
 
Öte yandan Trabzonspor'un yeni sezonda giyeceği, çubuklu, mavi ve beyazdan oluşan formaları Cuma günü kulübün resmi sitesinden yayına sunulacak.