Fırtına nokta atışı yapacak

Video yükleniyor...

Sezon başında kadrosunu neredeyse tamamen yenileyen ve hareketliliğin en yoğun şekilde yaşandığı kulüp olan Trabzonspor, devre arasında nokta atış yapmakta kararlı. Bu paralelde teknik direktör Ersun Yanal’ın istekleri başrol oynayacak. Mevcut ve ideal olarak tanımlanabilecek kadroyu korumak isteyen Bordo-Mavililer’in hocasının, transferde ise yerli ve yakından tanıdığı isimlere yöneldiği biliniyor. Devre arası için öne çıkan isim ise Eskişehirspor’un yıldızı Erkan Zengin. Daha önce Fenerbahçe’yi çalıştırdığı dönemde de 29 yaşındaki oyuncuyu isteyen Yanal’ın talebini bizzat Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na ilettiği ve olumlu yanıt aldığı öğrenildi.


Teklif paketi kalabalık

Fanatik'in haberine göre orta alanda, forvetin arkasında ve kanatlarda oynayabilme özelliği ile Ersun Yanal’ı cezbeden Erkan Zengin’in de Trabzonspor’a gidiş fikrine çok sıcak baktığı ve “Yönetimler anlaşırsa Ersun hoca ile çalışmak, bu Trabzonspor kadrosunun içinde olmak isterim” mesajını verdiği bildirildi. Bordo-Mavililer’de transfer daha öncekilerde de olduğu gibi CEO Burak Gürdal’a emanet olacak. Gürdal’ın devre arasından önce Eskişehir’in kapısını çalması ve teklifi iletmesi bekleniyor. O teklif paketinde ise birçok alternatif olacak. Kadro dışı kalan Emre Güral, Mustafa Yumlu, Zeki Yavru başta olmak üzere kadrodan bazı oyuncuların Eskişehirspor’a sunulacağı, olmazsa işin para boyutunun devreye gireceği ifade edildi.

Özer bitecek
Son dönemlerde gösterdiği performansla Trabzonspor’un en parlak isimlerinden biri olmayı başaran Özer Hurmacı, kendisine verilen şansı değerlendirmiş olmanın ödülünü alacak. Kiralık olarak Bordo-Mavili formayı giyen Özer için yönetimin en kısa zamanda Kasımpaşa ile masaya oturacağı öğrenildi. Bu konuyla da bizzat Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ilgilenecek. Özer Hurmacı hatırlanacağı gibi daha önceki açıklamalarında, “Trabzonluyum ve memleketimin takımında oynamak, burada kupalar kazanmak en büyük hayalim. Umarım bu bonservis işi çabuk çözülür” ifadelerini kullanmıştı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor