Mbia imzayı attı!

Mbia imzayı attı!
Trabzonspor, Stephane Mbia'nın transferi konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Trabzonspor Kulübü, geçen sezon İpanya'nın Sevilla Kulübü'nde forma giyen ve bonservisi elinde olan Stephane Mbia ile transfer görüşmelerine başlandığını borsaya bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Stephane M'bia Etoundi'nin kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadesine yer verildi.

Trabzonspor, geçen sezon Sevilla'da forma giyen Kamerunlu oyuncu Stephane Mbia ile anlaşmaya vardı.

HURMA: "MBIA İMZAYI ATTI"

Belçika'ya giden kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma, burada Kamerun Milli Takımı'nın Demokratik Kongo ile dün oynadığı özel maçın ardından Mbia ile bir araya gelerek, transferi sonuçlandırdı.

Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcu ile dün ve bugün bir araya geldiklerini belirterek, "Her konuda anlaşmaya vardık. Mbia ile az önce 3 yıllık sözleşme imzaladık" dedi.

Mbia'yı başka kulüplerin de transfer etmek istediğini ancak oyuncunun Trabzonspor'u seçtiğini ifade eden Hurma, "Mbia, kendisini ispat etmiş kaliteli bir oyuncu. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Hurma, Kamerun Milli Takımı'nın kampının devam ettiğini belirterek, takımla ülkesine dönen Mbia'nın, daha sonra Trabzon'a geleceğini sözlerine ekledi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor