Fırtına iki bombanın peşinde

Video yükleniyor...

İtalyan basını, Trabzonspor'un Hull City'ye Dame N'Doye'den sonra bu kez de Abel Hernandez için resmi teklif yaptığını yazdı.

Yapılan haberde Uruguaylı golcünün İtalya'ya dönerek Torino'da oynamak istemesine rağmen Hull City'nin, Torino'nun teklifini kabul etmediği iddia edildi. Trabzonspor'un, Hull City'yi ikna ettiği, Hernandez'in ise Trabzonspor ile Torino arasında kaldığı belirtildi.

Forvet ve kanatlarda görev yapabilen 25 yaşındaki Uruguaylı oyuncu, geçtiğimiz yaz transfer döneminde 12 mİlyon Euro'ya Palermo'dan Hull City'ye transfer olmuştu. Hernandez, geçtiğimiz sezon Premier Lig'de Hull City formasıyla 26 resmi maçta sadece 4 gol attı.

Öte yandan Fransa'nın Nantes takımının Senegalli stoperi Papy Djilobodji'yi transfer etmek isteyen Trabzonspor, birkaç gün içinde bu işi bitirmek istiyor.

Fransa'nın But dergisi, Celta Vigo kulübünün yarıştan çekilmesiyle Trabzonspor'un, Papy transferinde yalnız kaldığını yazdı. Sportif direktör Süleyman Hurma'nın da transferi doğruladığı haberde yer alırken, bordo-mavililerin Djilobodji için 3 milyon euro isteyen Nantes'a Mustapha Yatabare takasını teklif ettiği öne sürüldü. Nantes'ın, Yatabare takasını kabul etmesi durumunda Djilobodji'nin bordo-mavili formayı giyeceği haberde detay olarak yer aldı.
 
Trabzonspor, Nantes kulübünde yılda 300 bin euro kazanan 26 yaşındaki oyuncuya yılda 1.2 milyon euro teklif ederken, Papy'nin de ayrılmak için Fransız ekibinin yöneticilerine baskı yaptığı bildirildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor

Transfer