Fırtına gözünü Kadıköy deplasmanına dikti!..

Video yükleniyor...

Gençlerbirliği galibiyetiyle ligdeki kötü gidişe dur diyen Trabzonspor, artık deplasmandaki Fenerbahçe maçını düşünmeye başladı.  Son yıllarda Fenerbahçe maçlarını çok ayrı bir yere koyan bordo-mavililer, önümüzdeki hafta Kadıköy'e 3 puan parolasıyla gidecek...

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da olağan kongre öncesi oynanacak bu maçta galibiyete çok önem veriyor. Başkan, alınacak galibiyetin seçimde elini güçlendireceğine inanıyor.

Trabzonspor, hafta içinde Fenerbahçe maçı için erkenden kampa girecek. Kritik karşılaşmadan 3-4 gün önce İstanbul'a yakın bir noktada kampa başlayacak olan bordo mavili futbolcuları zaman zaman Başkan Hacıosmanoğlunun da ziyaret edeceği gelen haberler arasında..

Öte yandanTrabzonspor'da ekonomik sıkıntılar nedeniyle ödemesi yapılamayan futbolculardan Cezayirli Carl Medjani'nin de kulüple yollarını ayırmak üzere olduğu öğrenildi. Jose Bosingwa ve Kevin Constant'ın sözleşmelerinin ekonomik nedenlerden dolayı feshedilmesinin ardından, alacakları nedeniyle gerekli başvuruları yapmasına rağmen sonuç alamayan Medjani'nin de sözleşmesini feshetme hakkını elde ettiği vurgulandı.  Medjani'nin Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile son bir görüşme daha yapacağı ve ardından geleceğiyle ilgili karar vereceği belirtildi.