Fırtına golcüsünü Premier Lig'de buldu

Fırtına golcüsünü Premier Lig'de buldu
Trabzonspor bir numaralı forvet adayı olan Nikica Jelavic transferinde mutlu sona ulaştığı iddia ediliyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Sportif direktör Süleyman Hurma'nın son yaptığı teklifle futbolcunun kendisi ve kulübü ile her konuda prensip anlaşmasına vardığı bildirildi. Hull City'nin 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli talep ettiği oyuncu için son anda Rusya'nın Lokomotiv Moskova kulübü de devreye girmişti.

İngiliz ekibinin her iki takımla da devam ettiği görüşmelerde ilk etapta bordo-mavililerin ekonomik olarak biraz daha geride kaldığı öğrenildi. Bu oyuncunun transferini gerçekleştirmek için maddi kaynak arayışına giren Trabzonspor'da sportif direktör Süleyman Hurma, kulüp yetkilileri ve oyuncunun menajeri ile dün tekrar bir araya geldi. "Hocamız, Jelavic'i istiyor" diyen Hurma, yaptığı cazip teklifle her konuda anlaşma sağlarken, Lokomotiv Moskova'yı da devre dışı bırakıp transferde mutlu sona yaklaştı.

Güçlü fiziği ile dikkat çekiyor

Daha önce Glasgow Rangers'ta forma giyen 29 yaşındaki forvet geçtiğimiz sezon takımı Hull City adına 8 gol kaydetti ancak Kaplanlar'ın küme düşmesine engel olamadı. Jelavic için Trabzonspor kulübünün 3 milyon sterlin'lik teklif yaptığı ileri sürüldü. Fırtına'nın geçtiğimiz yıllarda da ilgilendiği Jelavic, forvette görev yapıyor. 1.87 boyundaki yıldız güçlü fiziği, son vuruşlardaki becerisi ve kafa toplarına olan hakimiyeti ile tanınıyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor