Fırtına dört koldan!

Video yükleniyor...

Trabzonspor yönetimi forvet transferi için görüşmelerini hızlandırırken, gündemde Papiss Cisse, Fred ve Kalu Uche isimlerinin olduğu öğrenildi.

Bu sezon 3 kulvarda yarışını sürdürmenin planlarını yapan Trabzonspor, Malouda ve Bosingwa transferlerine 1 yıldız daha eklemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Forvet transferi için kolları sıvayan yönetim ilk göz ağrısı Lucas Barios'tan olumlu haber alamazken yeni isimler üzerinde durmaya da devam ediyor. Bordo-mavili yönetim Papiss Cisse, Fred, ve Kalu Uche ile temaslarını sıcak tutarken, Barios'un aylığını arttırıp yeni bir teklifle kapıyı çalmaya hazırlandığı ise gelen haberler arasında.
 
DİNAMO MİNSK HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Öte yandan Belarus temsilcisi Dinamo Minsk'i 1-0 lık skorla geçerek rövanş için avantaj sağlayan Trabzonspor 2. maçın hazırlıklarına başlayacak.  

Minsk maçında Başına aldığı darbe sonucu oyundan çıkmak zorunda kalan Celutska'nın da sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bordo mavililerde rövanştaki tek eksik cezalı Colman olacak.
 
Trabzonspor'un Chelsea'den ayrıldıktan sonra kadrosuna kattığı Malouda, Dinamo Minsk karşısında 30 dakika görev alırken izleyicilerin beğenisini topladı. Mustafa Akçay "Oyuna girer girmez, gerçek kimliğini ortaya koyamadı; ancak sonrasında takım arkadaşlarına ısınarak etkili oldu" açıklamasında bulunduğu yıldızını yavaş yavaş ilk 11'e hazırlmaya başlıyor.

Malouda'nın oyuna girmesiyle savunmanın solunda görev verdiği Olcan'ın ise Malouda'nın ilk 11 oynayacağı maçlarda sol bekte görev alacağı gelen haberler arasında. Minsk'e karşı sol bek oynadığı dakikalarda etkili olan Olcan'ın da bunu sorun etmediği ve ne görev verilirse yapmaya hazır olduğunu Mustafa Akçay'a ilettiği öğrenildi.

Öte yandan Olağanüstü kongre ile işbaşı yapan İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin ilk hamlesi Mustafa Akçay'ı takımın başına getirmek olurken bu konuda ne kadar etkili bir hamle yapılmış olduğu da alınan sonuçlarla ortaya çıkmaya başladı.

1461 Trabzon'dan alınan 5 oyuncunun yanısıra Aykut Demir, Malouda ve Bosingwa'yla güçlenen ve forvet arayışlarını da hızlandıran Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın istikrarı camiayı sevindiriyor.

Takımının başında 3 hazırlık maçı 3 de Avrupa Ligi maçına çıkan Akçay, toplam 6 karşılaşmanın 6'sında da yenilgi yüzü görmedi.