"Finali biz oynayacağız"

"Finali biz oynayacağız"
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Gençlerbirliği ile eşleşen Bursaspor'un asbaşkanı Ali Büyükkurt, "Bursa'da yapılacak Ziraat Türkiye Kupası finalini inşallah biz oynayacağız" dedi.

Büyükkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün kendisinin de katıldığı kura çekiminde çeyrek finalde Gençlerbirliği ile eşleştiklerini hatırlattı.

Ziraat Türkiye Kupası finalinin Bursa'da oynanacağını, geçmişte kendilerinin de bu final müsabakasında bulunmak istediklerini söylediğini anımsatan Büyükkurt, "Bursa'da yapılacak Ziraat Türkiye Kupası finalini inşallah biz oynayacağız. Bunu gerçekleştirecek güce sahip olduğumuzu da tüm spor kamuoyu biliyor" ifadesini kullandı.

Büyükkurt, finale gitmek için ilk olarak Gençlerbirliği takımını elemeleri gerektiğini belirterek, "Gençlerbirliği bizim sevdiğimiz bir kulüp. İki hafta önce ligde karşılaşmış ve sahadan güzel bir sonuçla ayrılmıştık. Şimdi önümüzde 2 maç var. Bu karşılaşmalardan da iyi sonuçlarla ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Beşiktaş maçı
Ali Büyükkurt, Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda 3-2 mağlup oldukları Beşiktaş maçında son dakikada siyah-beyazlı kulüp lehine verilen penaltının tartışma konusu olduğunu bildirdi. Bu karşılaşmadaki penaltı kararının doğru olmadığını savunan Büyükkurt, "Sonuç olarak bizim 1 puanımız ve 550 bin liramız çalınmıştır. Bunu da karşılaşmayı izleyen herkes yakından gördü" dedi.