Fikret Orman'dan Ersan Gülüm ve stat yorumu

Video yükleniyor...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ersan Gülüm transferi ve Vodafone Arena'nın açılışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Takımdan ayrılan her oyuncunun aklının Beşiktaş'ta kaldığını kaydeden Başkan Fikret Orman, "Bu da kulübümüzün doğru yönetildiğini, tam bir kolej takımı yapısını taşıdığımızı gösteren bir diğer husustur. Bakın Demba Ba hala Beşiktaş diyor da başka bir şey demiyor. Üstelik o da Ersan'ı Çin'de kendi oynadığı takımda görmek istiyordu" dedi.

Fikret Orman, Ersan Gülüm'ün Çin'e transferiyle ilgili olarak, "Para kazanmak iyi bir şey. Doğru harcıyorsanız, paranızı doğru yönetiyorsanız sorun yoktur. Ben Ersan'ın sözleşmesini yenilediğim zaman taraftarların çoğunluğu Ersan'ın yenilenen mukavelesine bu kadar para mı verilir diyorlardı. Epey de tenkit edildik. Şimdi aynı tenkitleri niye sattın diye sürdürüyorlar. Ersan ne zaman isterse geri döner. Kendisi feda yaptı. Beşiktaş da onun üzerine kol-kanat gerdi. Ersan tam bir Beşiktaş'lılık duruşu gösterdi. Ben de yardımcı oldum. Satılmasını istemezdim. Fakat o da gitmeyi arzu edince, bize de yol göstermek kaldı. İyi de para kazanacak. Güle güle harcasın. Finansal Fair Play kapsamını bu işlere karıştırmayalım. O iş ayrı, bizim yaptıklarımız ayrıdır. Ben her zaman söylüyorum. Al devri kapandı. Şimdi sat döneminden geçiyoruz" ifadelerini kullandı....

Vodafone Arena'nın açılışıyla ilgili olarak bilgi veren Orman, "Stadın açılışı, tarihi bir günde olacaktır. Tarihini de çok kısa zamanda açıklayacağım. Bunun için biraz daha sabır istiyorum. Çünkü inşaat aceleye gelmez. Çatı kaplanacak, zemine çim serilecek. Çim kök salacak. Stadı yaptım oldu bitti demeyip, en iyi eseri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Vodafone Arena bittiğinde ne yaptığımız ortaya çıkacak" diye konuştu.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş

Puan durumu

Maç özetleri