Ve Fener'in yeni yıldızı İstanbul'da! İşte ilk sözleri...

Ve Fener'in yeni yıldızı İstanbul'da! İşte ilk sözleri...
Fenerbahçe'nin, transferi için kendisi ve kulübü Liverpool ile görüşmelerde bulunduğunu açıkladığı Sırp futbolcu Lazar Markovic, İstanbul'a geldi.

İngiltere'nin Manchester kentinden Atatürk Havalimanı'na gelen Sırp futbolcuyu, Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile az sayıdaki sarı-lacivertli taraftar karşıladı.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamada bulunan 21 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu söyledi.

Sarı-lacivertli kulübün büyük bir taraftara sahip olduğunu vurgulayan Markovic, "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Burada çok mutlu ve başarılı olacağımı düşündüğüm için Fenerbahçe'ye gelmeye karar verdim" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe hakkında Mateja Kezman ve Milos Krasic'ten bilgiler aldığını kaydeden Sırp futbolcu, "Her ikisi de bana çok olumlu bilgiler verdiler. Burada olduğum için gurur duyuyorum. Umarım benim için güzel olur" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe atkısı ile basın mensuplarına poz veren Lazar Markovic, kendisini bekleyen özel araçla havalimanından ayrıldı. Sırp futbolcu, yarın sabah sağlık kontrolünden geçecek.


Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe

Fenerbahçe Transfer