Fener'in gözü kulağı TT Arena'da!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Türkiye Kupasına Bursaspor'a kendi sahasında farklı mağlup olarak veda edilmesi büyük hayalkırıklığı yaşattı. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda maç sırasında ve sonunda ciddi protestolar yaşanırken, stat dışında zaman zaman arbedeler de meydana geldi. 
 
Teknik Direktör İsmail Kartal'ın kadro seçimi ve oyuna müdahaleleri tribünlerden büyük tepki alırken başta Emenike ve Selçuk olmak üzere takımın büyük bir bölümü protestolara hedef oldu. 
 
Futbol takımının son haftalarda sergilediği özgüvensiz futbol, kendi sahalarında son yıllardaki en farklı mağlubiyetle birleşince taraftarların sabrı taştı. 
 
Yenilen ikinci golden itibaren Teknik Direktör İsmail Kartal'ın yanısıra protestoların hedefinde sarı lacivertli yönetimde yer alırken, Süper Lig'de kalan iki haftaya takımın motive gücünün nasıl sağlanacağı merak ediliyor. 
 
Süper Lig de hala şampiyonluk şansı bulunan Fenerbahçe'de gözler Galatasaray-Beşiktaş maçına çevrilirken, Teknik Heyetin futbol takımını motive etmek için bir dizi önlemler alması bekleniyor. 
 
Özellikle oyuncuların yaşanılan baskı nedeniyle istediklerini yapamadığı görüşünde olan teknik heyetin, bire bir görüşmelerle futbolcularını son iki maça hazır hale getirmeye çalışacakları gelen haberler arasında. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe