Topun ağzındaki 4'lü!

Video yükleniyor...

Soma yararına İngiltere'nin Sheffield United takımıyla ikinci hazırlık maçını oynayan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, ilk yarıdaki oyundan memnun olduğunu belirtti. 2-1 mağlup olan takımının ilk 45 dakikadaki hücum organizasyonlarını beğenen tecrübeli teknik adam ikinci devrede ise yorgunluğa bağlı olarak düşüşe geçtiklerini kaydetti.
 
Takıma kampta ciddi bir kondisyon yüklemesi yapıldığı için Sheffield United maçının ikinci yarısında yorulduklarını belirten Ersun Yanal, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finaline kadar hazır olacaklarını vurguladı. İkinci yarıda 11 oyuncusunu değiştiren Ersun Yanal, sonradan oyuna giren isimlerin performansını ise beğenmedi. Yanal, maçın ardından yaptığı toplantıda sonradan oyuna giren oyuncularına uyarılarda bulundu. Fenerbahçe'nin orta sahadaki yıldızı Diego Ribas ise 11'de başladığı 65 dakika süre aldığı Sheffield provasında gözdoldurdu.
 
Sarı-Lacivertliler'de diğer yandan da takımda düşünülmeyen isimlere kulüp aranıyor. Stoch'u kiralayarak bir kontenjanını daha açan Fenerbahçe, Ersun Yanal'ın gönderilebilir raporu verdiği Cristian Baroni, Samuel Holmen, Joseph Yobo ve Milos Krasiç için görüşmelerini sürdürüyor.
 
Cristian Baroni ve Samuel Holmen için Spor Toto Süper Lig ekipleri Bursaspor ile İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, resmi tekliflerini iletti. İki oyuncuyla ilgili görüşmeler olumlu ilerlerken önümüzdeki hafta imzaların atılabileceği kaydedildi.
 
Nijeryalı savunma oyuncusu Joseph Yobo ise menajeri vasıtasıyla kulüp arayışlarını sürdürüyor. İngiltere Premier League ekipleriyle masaya oturan Yobo'nun yanı sıra Milos Krasic için de görüşmeler devam ediyor.