Fener'de Gökhan Gönül sevinci

Fener'de Gökhan Gönül sevinci
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda sarı-lacivertli oyuncuların, ilk bölümde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı bildirildi. Dar alanda pas organizasyonlarıyla devam eden antrenmanın, kanat organizasyonları ve şut çalışmalarının ardından yine dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla tamamlandığı vurgulandı.

Milli takımlarından dönen Robin van Persie, Caner Erkin, Ozan Tufan, Lazar Markovic ve Şener Özbayraklı'nin rejenerasyon çalışmasıyla günü tamamladığı ifade edildi.

Gökhan Gönül takımla çalıştı
Sakatlığı nedeniyle son maçlarda görev alamayan Gökhan Gönül'ün antrenmanın tamamında takımla çalıştığı belirtildi.

Danimarka'nın Ermenistan ile oynadığı maçta sakatlanan Simon Kjaer'in yanı sıra Portekiz milli takım kampında sağ bacak üst ön adalesinde sertleşme ve ağrı hisseden Bruno Alves ile Antalyaspor karşılaşmasında sakatlanan Abdoulaye Ba'nin tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdüğü kaydedildi.

Portekiz Milli Takımı'nda bulunan Luis Nani ve Ümit Milli Takım kadrosunda yer alan Hakan Çinemre'in antrenmanda yer almadığı bildirildi.

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.