"Fenerbahçe'yi gidip orada yeneceğiz"

Video yükleniyor...

Mersin İdmanyurdu, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Fenerbahçe ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki idman öncesi oyuncularla kısa bir toplantı yapan teknik direktör Rıza Çalımbay, çeşitli uyarılarda bulundu.

Koşuyla başlayan idmanda kırmızı-lacivertli futbolcular, ardından pas çalışması yaptı. Oyuncuları 2 ayrı takıma ayıran Çalımbay, yarı sahada defansa ve hücuma yönelik taktik çalışması gerçekleştirdi.

İdmanı izleyen Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, zor bir maçın kendilerini beklediğini ancak bu zoru başarmak istediklerini söyledi.

Futbolcuların moral ve birliktelik olarak gayet iyi seviyede olduğunu aktaran Kahramanlı, "Fenerbahçe'yi gidip orada yeneceğiz, buna inanıyoruz. Her şey bitmiş değil. İlk maçta 2-1 yenildik ama gideriz biz de orada yeneriz. İddiamızı halen sürdürüyoruz" dedi.

Kahramanlı, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS), Mersin İdmanyurdu'nun transfer yasağıyla ilgili yaptığı itiraza ilişkin kararını 17 Nisan'da açıklayacağını hatırlatarak, yasağın kaldırılacağına veya erteleneceğine inandıklarını sözlerine ekledi.