Fenerbahçe'ye müjde üzerine müjde!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'ye sakatlardan müjdeli haber geldi. Teknik Direktör İsmail Kartal'a rapor veren sağlık heyetinin Egemen Korkmaz, Bruno Alves ve Raul Meireles'in Bursaspor maçına kadar yetiştirileceklerinin bilgisini paylaştı.

Özellikle savunma kurgusunun Bursaspor gibi ligin yüksek kaliteli ofans hattına sahip bir ekibi karşısında çok önemli olduğu görüşünde olan İsmail Kartal'ın, gelen müjdeli haberle derin bir nefes aldığı öğrenildi.
 
Bir süredir saha antrenmanlarını sürdüren Egemen, Alves ve Meireless'in toplu çalışmalara da başladıkları ve cuma gününden itibaren takımla birlikle idmanlara başlayabilecekleri gelen haberler arasında.
 
Yaşadığı sakatlık süreci fizik olarak güç kaybı yaşayan Alper Potuk ile özel kuvvet antrenmanları ile hazırlıklarını özel olarak sürdürüyor.
 
Çaykur Rizespor maçında ayağına aldığı darbe sonrası oyundan çıkmak zorunda kalan kaleci Volkan Demirel'in de durumunun iyi olduğu ve pazartesi günkü maçta forma giyebileceği ifade edildi.
 
Sarı Lacivertliler perşembe günü Tükiye Kupası Çeyrek Final rövanşında karşı karşıya gelecekleri Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını da sürdürüyor.
 
Teknik Direktör İsmail Kartal'ın sakat oyuncuların çokluğunda sahaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor.


Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe