Fenerbahçe'ye müjde üstüne müjde

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 18. Haftasında Cumartesi günü Kardemir Karabükspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de, teknik direktör İsmail Kartal zorlu karşılaşmada sahaya süreceği 11'i netleştirdi.

İsmail Kartal, Afrika Uluslar Kupası'nda Senegal'in elenmesinin ardından takıma dahil olacak Moussa Sow'u, yorgun olması nedeniyle Karabük deplasmanın riske etmeyi düşünmüyor. Senegalli yıldızı Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak Trabzonspor maçına saklamak isteyen Kartal'ın sakatlık istemediği öğrenildi.

Hafta içi özel programla çalışan sakat futbolculardan Mehmet Topal, Raul Meireles ve Dirk Kuyt'tan ise iyi haber geldi. Uygulanan yoğun tedavi programının ardından sakatlıkları geçen 3 futbolcu da Kardemir Karabükspor'a karşı forma giyebilecek.

Karabük deplasmanından 3 puanla dönerek galibiyet serisini sürdürmek isteyen İsmail Kartal, Kalede görev vereceği Volkan Demirel'in önündeki savunma hattını Gökhan Gönül, Bruno Alves, Egemen Korkmaz ve Caner Erkin'den oluşturmayı planlıyor. İsmail Kartal, savunma dörtlüsünün önünde ise sakatlıktan dönen Raul Meireles ve Mehmet Topal'a görev verecek.

Kasımpaşa'ya karşı gösterdiği performansla Kartal'ın beğenisini toplayan Diego'nun bir kez daha 10 numara pozisyonunda sahada olması bekleniyor. Brezilyalı'nın solunda Alper Potuk'a, sağında ise Dirk Kuyt'a şans verecek İsmail Kartal, ileri uçta ise Emenike'yi görevlendirecek.