Nani imzaya geliyor! Van Persie...

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Luiz Nani heyecanı yaşanıyor. İtalyan futbol direktörü Terraneo, Portekizli yıldızın transferini bitirmek için Lizbon'a gitti. Terranao'nun transferdeki son pürüzleri giderdikten sonra Nani ile birlikte İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Sarı-Lacivertliler, Manchester United ile Nani'nin yanı sıra Van Persie için de pazarlık yaptı. Ancak Hollandalı yıldız için Kırmızı Şeytanlar'dan onay çıkmadı. Terraneo, önce Nani transferini bitirecek ve ardından Van Persie için tüm imkanları sonuna kadar zorlayacak.

Terraneo bu görüşmeleri sürdürürken Türkiye'de Bursaspor ile Ozan Tufan için görüşmelere devam ediliyor. Yeşil - Beyazlı takımdan Fernandao ve Şener'i renklerine bağlayan Fenerbahçe'nin Ozan Tufan için de yoğun mesai harcadığı öğrenildi. Bursaspor'a Ozan Tufan için Holmen ve Serdar Kesimal'ın yanı sıra bir miktar bonservis bedeli önerildi. Bursaspor da ilk tekliflere olumlu yaklaştı. Takasa önerilen isimleri onaylayan Bursaspor yönetimiyle bonservis miktarı üzerindeki pazarlıklar sürüyor.

Fenerbahçe, Topuk Yaylası kampına başladı. Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın tüm oyuncularla tek tek ilgilendiği gözlendi. Pereira, antrenmanı sık sık durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu.

Belinde ağrı bulunan Emmaruel Emenike ve Caner Erkin ve Hasan Ali Kaldırım antrenmanda yer almadı. Yeni transfer Simon Kjaer de takımla birlikte çalışmada yer aldı. Fenerbahçe 11 Temmuz'a kadar Topuk Yaylası'nda kalacak.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe