Fenerbahçe'ye iki piyango

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül'ün takımla birlikte antrenmanlara beklenenden erken katılmaları sevinç yaratırken, iki futbolcunun sağlık heyeti tarafından teste tabii tutuldukları, Bursaspor maçında forma giyip giyemeyeceklerine buna göre karar verileceği öğrenildi.

Tecrübeli futbolcuların sakatlıklarının iyileştiği, ancak kas zorlamasına bağlı yeniden tekrar etme olasılığının bulunduğu, bundan dolayı da fazla yüklenilmeden durumlarının kontrol altına alındığı ifade edildi.

Emre Belözoğlu'nun bu sezon fedakarlıkla sahada kaldığı maçlarda, bu tip zorlanmadan dolayı oyundan çıkmak zorunda kaldığı ve kas yapısı boşluklarının zamanla tedavi olduğu bildirildi.

İki futbolcuyla ilgili son kararı Teknik Direktör İsmail Kartal'ın vereceği, konuyla ilgili ilk öngörüsünde Emre'yi riske etmeme fikrinin ağırlık kazandığı gelen haberler arasında.

Sarı lacivertlilerde Bursaspor maçının hazırlıkları da devam ediyor. Sakatlıkları devam eden Mehmet Topal, Pierre Webo, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ve Mert Günok çalışmalarını takımdan ayrı sürdürürlerken, milli takımlarında olan Emanuel Emenike ve Moussa Sow'un cuma sabahı İstanbul'da olacakları açıklandı.