Fenerbahçe'nin zirve planı

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal'dan Alper Potuk'a hazır ol talimatı. Kayseri deplasmanında sonradan oyuna dahil olan ve takımına hareket getiren genç oyuncu cumartesi günkü Mersin İdman yurdu maçında ilk onbire geri dönüyor.

Dikine kaleye giden ve rakip eksiltme özelliğini Suat altın inşaat Kayseri erciyesspor karşısında bir kez daha gözler önüne seren Alper Potuk ile yakından ilgilenen İsmail Kartal'ın cumartesi günü için oyuncusunu özel olarak hazırlıyor.

Kartal'ın haftalardır performasnından düşüş yaşanan Emenike'nin yerine Alper'i sol kanatta görevlendirmeyi planladığı gelen haberler arasında.

İsmail Kartal'ın yaklaşık dokuz ay sonra ilk kez bir lig maçında görev yapan Egemen Korkmaz'ın da performansını çok beğendiği ve tecrübeli oyuncunun yeniden formasını kaptığı ifade ediliyor.

Bruno Alves ile birlikte göz dolduran Egemen Korkmaz'ın hafta içi oynanacak kupa maçında da ilk onbirde yer alarak maç eksikliğinin giderilmesine hız verileceği belirtiliyor.

Lige verilecek ara öncesi son iki karşılaşmayı da Kadıköy'de oynayacak olan sarı laciverltlilerde hedef devre arasına kayıpsız girmek.

Fenerbahçe'de rakiplerin birbirleri ile oynayacakları haftaları kayıpsız geçmenin hesaplarını yapılırken, ligin ilk yarısını da zirvede tamamlanması isteniyor.

Antalya Kampına lider olarak gidilmesi durumunda ikinci yarıya çok daha hazır gireceklerini düşünen İsmail Kartal'ın, derbileri de kendi sahalarında oynayacak olma avantajı ile dördüncü yıldıza ulaşmanın hesaplarını yapıyor.