Fenerbahçeliler geri sayımda! Büyük gün...

Fenerbahçeliler geri sayımda! Büyük gün...


NANI'NİN GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sportif Direktör Terraneo’nun tüm görüşmeleri tamamlayarak İstanbul’a döndüğü ve sarı-lacivertli kulübün başta Nani olmak üzere anlaşmaya vardığı birkaç ismi iki gün sonra kamuoyuna duyuracağı öğrenildi.

Milliyet'in haberine göre Fenerbahçe Yönetimi transfer bombalarını cuma günü patlatmaya hazırlanıyor. Başta Nani olmak üzere birçok isimle yapılan görüşmeleri aşağı yukarı neticelendirmeyi başaran sarı-lacivertliler, resmi açıklamalar için geri sayıma geçti.

Cuma günü birkaç ismin transferini kamuoyuna duyurmayı planlayan yönetim, bir aksilik olması halinde en geç hafta sonu yeni oyuncuları açıklayacak.

Taraftarın en çok merak ettiği transfer kuşkusuz Nani. Portekizli futbolcu ile anlaşmaya varıldığı, kulübü Manchester United ile görüşmelerin ise artık son aşamaya geldiği bildirildi. Bu futbolcu için İngiltere’ye giden Sportif Direktör Terraneo ise İstanbul’a döndü.

Nani transferi resmen bittiğinde daha önce anlaşılmış diğer isimler de açıklanacak. Bir anlamda Teknik Direktör Pereira’nın kamp öncesi talebi de yerine getirilmiş olacak. Portekizli teknik adam, 29 Haziran’daki Topuk Yaylası kampına kadar tüm transferlerin bitirilmesini istiyordu.

GÖZ KIRPTI


Bu arada Nani ile Fenerbahçe taraftarı arasında ilk temas da sağlandı. Instagram, hesabı üzerinden Nani’ye “Gelecek sezon seni bu stadyumda Fenerbahçe forması ile görmek istiyoruz” diyen Emre Şahin isimli taraftarın bu mesajına Nani “Göz kırparak” cevap verdi.

TEK DEĞİL


Bu arada Nani’nin menajerleri ile İstanbul’da yapılan görüşmede ilginç bir isim de gündeme geldi. Portekizli futbolcunun menajeri Luca Bascherini golcü arayan sarı-lacivertlilere kendi oyuncularından İslam Slimani’yi önerdi. Sarı-lacivertliler bu futbolcuyu da gündemine aldı. Son kararı Teknik Direktör Pereira’nın vereceği bildirildi. Cezayirli futbolcu, Sporting Lizbon forması ile bu sezon 15 gol kaydetti.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe