Fenerbahçe'de yüzler gülüyor

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, yönetiminde çıkılan ilk maç olan Olympiakos mücadelesinde oynanan etkili futbol ve takım olarak geride kalan hazırlık maçlarından çok daha üstün bir performans ortaya konulması yüzleri güldürdü.

Sezona flaş transferlerle giren ve hazırlık karşılaşmalarında güçlü rakipleri devirerek adından söz ettiren Olimpiakos'a karşı ortaya konan futbol ilerisi için umut olurken,İsmail Kartal maç sonrası ev yerine Samandıra'ya giderek kurmayları ile birlikte yapılan hataları masaya yatırdı.

Savunmada yapılan pas hatalarının yanısıra orta saha ve hücum hattındaki gereksiz top kayıplarını da yardımcıları ile birlikte değerlendiren ismail Kartal, Süper Kupa Finali öncesi 19 Ağustos Salı günü yapılacak Roma ile  maçında takıma son şeklini vermesi bekleniyor.

İsmail Kartal'ın oyuncularını hataları da olmasına rağmen, performansları nedeniyle tebrik ettiği ve bu birlik beraberliğin kendilerini zaferlere taşıyacağına inancının tam olduğunu söylediği öğrenildi.

Bir gece önce maç oynamalarına karşı takıma izin vermeyen İsmail Kartal'ın, sabah saatlerine koyduğu antrenmana tam takımın katılmasını istemesi de dikkat çekti.