Fenerbahçe'de Volkan seferberliği

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, kaleci Volkan Demirel'in bozulan moralini düzeltmek için yoğun mesai harcıyor. Kartal'ın milli eldiven ile sık sık birebir görüşme yaptığı ve yeniden motive etmeye çalıştığı öğrenildi.

İsmail Kartal'ın görüşmelerde Volkan'ın çok tecrübeli bir isim olduğu konusuna değindiği ve yaşananlara verilecek en iyi cevabın yine sahadaki performansı ile olacağını ifade ettiği bildirildi. Fenerbahçe Camiasının tek vücut olarak Volkan'ın arkasında durduğunu oyuncusuna anlatan İsmail Kartal'ın, birlik içerisinde takım olarak bu zorluğu da atlatacaklarını söylediği gelen haberler arasında.

Sarı Lacivertli futbolcularında Volkan'ın her an yanında oldukları ve başarılı file bekçisine moral verdikleri öğrenildi. Fenerbahçeli Futbolcuların Bursaspor maçında gol atmaları halinde de takım halinde sevinci Volkan Demirel ile paylaşmayı planladıkları ifade edildi. Sarı Lacivertlilerde Bursaspor maçının hazırlıkları da sürerken 8,5 ay aradan sonra Egemen'in takımla çalışmalara başlaması sevinçle karşılandı.

Sakatlıkları devam eden Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz ise bireysel çalışma programı uyguluyor.