Fenerbahçe'de Vitor Pereira zorunluğu değişikliğe gidiyor

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör eksik ve cezalı oyuncularının çokluğu nedeniyle kadroda zorunlu değişikliğe gidecek.

Portekizli teknik adamın iki vazgeçilmezi olan Mehmet Topal ile Josef De Souza'nın Kasımpaşa karşısında cezalı oluşu, Markovic'in sakatlığı, kadronun büyük ölçüde değişmesine neden olacak.

Mehmet Topal ile De Souza'nın boşluğunu Alper Potuk, Ozan Tufan ve Raul Meireles alternatifleriyle kapatmayı hedefleyen Portekizli teknik adamı, Raul Meireles'in uzun süreli sakatlığının ardından maç eksiği durumu düşündürüyor. Amedspor maçında forma giyen Meireles, beğeni toplarken Vitor Pereira'nın bu bölge için son tercihini maç günü yapması bekleniyor. Markovic'in yerine ise Volkan Şen kanatta görev alacak.

Vitor Pereira'nın elindeki bir diğer formül ise sistem değişikliği. Saha dizilimini 4-4-2'ye çevirip çift forvetle sahaya çıkması öngürelen Pereira'nın orta alanı Raul Meireles-Ozan Tufan ikilisine emanet edip kanatları Volkan Şen ve Alper Potuk ile kurabileceği gelen haberler arasında.

Pereira. 4-4-2'ye dönmesi halinde hücum hattında Fernandao ve Van Persie'yle gol arayacak.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Fenerbahçe