Fenerbahçe'de tüm gözler Gaziantepspor maçına çevrildi!

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Gaziantepspor'u konuk edecek Fenerbahçe, rakibini yenerek şampiyonluk yarışını son üç haftaya taşımak istiyor.

Kalan 4 maçın 3'ünü İstanbul'da oynanacak Fenebahçe, taraftarının desteğini de arkasına alarak sezon sonuna kadar puan kaybı yaşamayıp, Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyecek.

Gaziantepspor maçının ardından Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak Sarı Lacivertliler, 33. haftada Gençlerbirliği'ni ağırladıktan sonra sezonu Sivas'ta, Medicana Sivasspor maçı ile kapatacak. Bu süreci kayıpsız geçmenin planını yapan teknik direktör Vitor Pereira, tüm maçları kazanmaları halinde şampiyon olacaklarına inandığı belirtildi.

Portekizli çalıştırıcı yalnızca ligde değil kupada da zaferi hedefleyerek sezonu iki kupa ile sonlandırmak istiyor. Yeni oyun sistemi ile hücum hattının verimini artıran Vitor Pereira Gaziantepspor maçında da bol gollü bir galibiyete uzanmanın planlarını yapıyor.

Hücum bölgesinde oyuncuları ile özel olarak ilgilenen Pereira, Nani'yi forvet arkasında serbest oyuncu olarak oynatmasıyla hem Portekizli'nin verimini artırdı, hem de Volkan Şen ve Alper Potuk'tan skor katkısı almaya başladı. Sezon başından beri istikar bulmakta zorlanan Robin Van Persie de, Pereira'nın yeni sistemi ile gol yollarındaki etkisini zirveye çıkardı.

Öte yandan; Hollandalı yıldız Gaziantepspor karşısında forma giymesi halinde kulüp bazında profesyonel kariyerindeki 500. maçına çıkmış olacak.

Kariyerine 2001 yılında Feyenoord'da başlayan Van Persie, 2004 yılında İngiltere Premier Ligi'nin yolunu tuttuktan sonra 11 yıl boyunca Arsenal ve Manchester United formalarıyla yıldızını parlattı. Bu sezonun başında Fenerbahçe'ye transfer olan Hollandalı yıldız, sezon başından bu yana tüm kulvarlarda 18 golün altına imza attı.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Fenerbahçe haberleri

Puan Durumu