Fenerbahçe'de teknik direktör Pereira, oyuncularını Başakşehir maçına hazırlıyor

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de kupa mesaisi devam ederken, teknik direktör Pereira, bir yandan da Medipol Başakşehir maçına hazırlanıyor.
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalin ilk maçında Torku Konyaspor'u deplasmanda 3-0 yenen sarı lacivertli takımda teknik direktör Vitor Pereira'nın lig maçını düşünerek rotasyona gitmesi bekleniyor. 
 
Kupada oynanacak zorlu maçın yanı sıra hafta sonu Süper Lig'de karşılaşacağı kritik Medipol Başakşehir maçıyla ilgili hesaplar yapan Portekizli teknik adamın bazı isimleri dinlendireceği öğrenildi
 
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Volkan Şen, Robin Van Persia ve Nani gibi isimleri dinlendirmesi beklenen Vitor Pereira'nın çok sık forma şansı bulamayan isimleri sahaya süreceği bildirildi. 
 
Torku Konyaspor maçından çok Medipol Başakşehir mücadelesini hazırlanan portekizli teknik adamın video analizler için yardımcılarına talimat verdi. Başakşehir'in sahasında etkili bir rakip olduğunu belirten Pereira'nın futbolcularını mental olarak da dinlendirmek istiyor. 
 
Antrenmanlardan sonra futbolcularıyla kısa toplantılar yapan Pereira'nın, oyuncularından Beşiktaş'la ilgili değerlendirmeler yapmaktan kaçınmalarını istedi.
 
Portekizli teknik adamın futbolcuların, "Ligde önümüzde 3 maç var. Bizim için önemli olan rakiplerimiz. 3 maçı kazanır ve sonunda ne olduğuna bakarız. Sizden ne derbi ne de başka bir maçı düşünmemenizi istiyorum. Kendi işinize konsantre olun" dediği öğrenildi. 
 
Öte yandan Fenerbahçe Kulübü'nün kuruluşunun 109. ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Fenerbahçe Spor Kulübü'nü ziyaret edişinin 98. yıl dönümleri, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küküçandonyadis Tesisleri'nde düzenlenen bir törenle kutlandı. 
 
Törene Asbaşkanlardan M. Tahir Sarıoğlu, Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay, Genel Koordinatör Tamer Yelkovan, Amatör Şubeler Koordinatörü Fikret Çetinkaya, Yüksek Divan Kurulu ve Kongre Üyeleri, Şube Kaptanları, eski sporcular, altyapı antrenör ve sporcular, Fenerbahçe Koleji öğrencileri ile kulüp çalışanları katıldı.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Fenerbahçe haberleri 

Puan Durumu