Fenerbahçe'de tek gündem Monaco maçı!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira Monaco maçı öncesi takımı hem taktiksel hem de mental açıdan karşılaşmaya hazırlamak için yoğun çaba sarf ediyor.

Portekizli Teknik Adamın sezonun ilk resmi maçı olmasının yanısıra Şampiyonlar Ligine uzun bir aradan sonra katılmaları yolunda ilk adımın atılacak olması nedeniyle kritik mücadeleye büyük önem veriyor.

Yeni kurulan bir takım olarak birlikte yeterli sayıda maç oynamamalarına karşılık kadro kalitesine güvenen Pereira'nın oyuncuları ile antrenmanlar sırasında bire bir yakından ilgileniyor.

Oyuncuları ile yaptığı toplantılarda en az rakipleri kadar güçlü olduklarını ve tur için şanslarının bulunduğunun altını çizen Portekizli Hocanın, yeni sistemin de takım performansına olumlu yansıyacağını ifade ettiği gelen haberler arasında.

Monaco maçının onbirini de şekillendirdiği öğrenilen Pereira'nın kaleci tercihini Fabiano'dan yana kullanma kararı aldığı bildirildi.
 
Üçlü savunma kurgusunda Skrtel, Kjaer ve Roman Neustadter üçlüsünü ilk kez sahaya sürecek olan Vitor Pereira'nın tecrübeli oyuncularına çok güvendiği ifade ediliyor.

Beşli orta sahanın sağında Van Der Wiel solunda Hasan Ali Kaldırım'a forma vermesine kesin gözü ile bakılırken, Ozan Tufan, Josef De Souza ve Salih Uçan üçlüsünün orta sahanın göbeğinde görev yapmaları bekleniyor.

Çift forvet konusunda da kararını netleştiren Pereira'nın Fernandao-Emenike ikilisini ilk onbir de sahaya süreceği, Robin Van Persie'nin yine yedekler arasında yer alacağı bildirildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri