Fenerbahçe'de Salih Uçan fırtınası

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de sezonun ilk resmi maçında Monaco karşısında elde edilen avantajın yanısıra oynanan iyi futbolun sevinci yaşanıyor. Sarı Lacivertli takım yeni transferleri ve yeni sistemi ile ilk kez sahne alırken farkı kaçıran taraf oldu.

Salih ve Emenike sergiledikleri futbolla taraftarlarını umutlandırırlarken, yeni transferler Skrtel, Neustader ve Van Der Wiel'in takıma ve sisteme çabuk uyum sağladıkları gözlendi.

Cezası nedeniyle Kadıköy'e gelmeyen ve mücadeleyi televizyondan takip eden Vitor Pereira maç sonu yardımcısı Felipe Luiz'i arayarak tüm takımı tebrik etmesini istediği, beklentilerini karşıladıkları için de teşekkür ettiği öğrenildi.

3 Ağustos'da Monaco'da oynanacak ve Lig Tv den naklen yayınlanacak rövanş maçı öncesi avantajı eline geçiren sarı lacivertliler, Fransa'da her türlü beraberlikte dahi adlarını Şampiyonlar Ligi Play Off turuna yazdıracaklar.

Sarı lacivertli takımın sergilediği futbol yönetimin de yüzünü güldürürken, özellikle Salih Uçan'ın performansı transferin gidişatını değiştirecek gibi.

Daha önce 10 numara transferini Monaco maçları sonrasına bırakan yöneticilerin, Salih'in bu mevkiideki üstün performansını gördükten sonra genç yıldızın önünü kapatmamak adına bu transferden vazgeçebilecekleri iddia ediliyor.

Son kararı Teknik Direktör Vitor Pereria ile birlikte verecek olan Fenerbahçe Yönetimi'nin, 10 numara yerine alternatif bir forvet arayışına girebilecekleri gelen haberler arasında.