Fenerbahçe'de Pereira Monaco 11'ini belirledi

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de gözler Çarşamba günü Fransa'nın Monaco takımı ile oynanacak Şampiyonlar ligi 3. Eleme turu ilk maçına çevrildi. Sarı lacivertlilerde maç öncesi sakatlığı bulunan futbolcuların durumu yakından takip edilip, teknik direktör Vitor Pereira oyun planını şekillendirirken, 10 numara transferi için de Monaco maçına odaklanıldı.

Sarı lacivertli takım Monaco maçı hazırlığını tek çalışma ile sürdürürken, Emmanuel Emenike'nin iyileşmesi, Robin van Persie'nin sakatlığının ciddi olmaması yüzleri güldürdü.

Teknik direktör Vitor Pereira'nın hücum hattında eli güçlenirken, Portekizli teknik adamın, Emenike, Van Persie ve Fernandao üçlüsünden yapacağı ikili tercihi merakla bekleniyor. Pereira'nın Emenike - van Persie ikilisini tercih etmesi bekleniyor.

Kaleci Fabiano'nun da geçirdiği ameliyatın ardından saha çalışmalarına başlaması ve istekli görüntüsbü teknik direktör Vitor Pereira'yı memnun ediyor Fabiano'nun Monaco maçına kadar tamamıyla hazır olması bekleniyor, ancak Brezilyalı kalecinin yetişmemesi halinde Ertuğrul'un performansı da Pereira'ya güven veriyor.

Portekizli teknik adamın Monaco karşısında, Ertuğrul - skrtel, Kjaer, Neustadter - Wiel, Ozan, Josef, Salih, Hasan - Emenike, Van Persie (Fernandao) onbirini sürmesi bekleniyor.

Bu arada yönetim de 10 numara mevkisii için transferde Monaco maçlarının sonucunu bekliyor.  Gruplara kalınması halinde Şampiyonlar Ligi göz önüne alınarak bir 10 numara transferi gerçekleştirilecek. -reklam01-

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri